Intrebat daca il deranjeaza intrarile "pe banda rulanta" a celor din PDL in PNL, Ponta a raspuns: "Nu, nici pe banda rulanta, nici pe scari".

El a mai fost intrebat daca sunt semne de intrebare la PSD din prisma intrarilor de la PDL la PNL, dupa cum a declarat Liviu Dragnea. "Din punctul meu de vedere, nu", a raspuns el, potrivit MEDIAFAX.

Vicepremierul Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat, duminica seara, ca unitatea USL ar putea fi periclitata daca in PNL se vor inmulti tranferurile de la PDL care sa duca la o apropriere a celor doua formatiuni, mentionand ca PSD luat decizia de a nu accepta migratia politica.

"Nu cred ca putem vorbi de o migratie a pedelistilor in PNL, dar eu va pot spune foarte sincer, eu nu sunt foarte fericit sau n-as fi foarte fericit daca aceste intrari in PNL din partea PDL s-ar inmulti, pentru ca poate sa reprezinte un risc pentru USL. Intr-un judet unde un lider important PDL a fost ani de zile intr-un scandal foarte mare, intr-o lupta serioasa si cu PNL si cu PSD si de a doua zi sa intre in USL e o problema si daca aceste cazuri se inmultesc incepem sa avem probleme in judete si atunci exista riscul foarte mare sa apara fisuri din judete. La Mehedinti, am vorbit cu d-nul Duicu, care era foarte nervos dupa ce a intrat dnul Stanisoara (...) E bine sa ne gandim foarte serios cand facem asa ceva sa ne gandim la unitatea USL ca acesta a fost principalul argument pentru care oamenii ne-au dat acel vot zdrobitor", a declarat Dragnea intr-o emisiune la RTV.

Secretarul general al PSD a precizat ca premierul Victor Ponta nu a avut cunostinta de trecerea lui Mihai Stanisoara la PNL.

Totodata, el a mentionat ca spre deosebire de liberali PSD a luat decizia ca "deocamdata" sa nu accepte reprezentanti ai PDL in partid.