Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia daca este tentat de candidatura la presedintia tarii, Vasile Blaga a evitat raspunsul, spunand doar ca partidul va decide cine va fi reprezentantul in aceasta lupta electorala, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca a propus chiar adoptarea modelului Partidului Socialist Francez care si-a desemnat candidatul la presedintie in urma unor alegeri interne.

"Partidul va decide cine va reprezenta. Am propus la un moment dat chiar, fiindca am vazut cat de bine au prins Partidului Socialist Francez (...) alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Presedintie. Vom avea un candidat pe care-l vom sustine puternic si cu sanse. Noi stim sa ne batem in campania electorala", a afirmat Blaga.

Intrebat din nou daca ar fi tentat sa candideze la Presedintia Romaniei daca va castiga si alegerile pentru conducerea PDL, Blaga a raspuns: "Te pot tenta multe, dar ai o nevasta acasa".

Presedintele PDL Vasile Blaga s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, pentru a-si prezenta motiunea "Romania Dreapta. PDL - Politica dincolo de lozinci" cu care candideaza la presedintia PDL.

Citeste si: Blaga, despre Traian Basescu: Orice functie in PDL se castiga prin vot