Elena Udrea a fost intampinata cu aplauze de catre membrii PDL Bistrita-Nasaud care s-au adunat, vineri, in saloanele unui hotel de cinci stele sa asculte motiunea Elenei Udrea.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a fost cel care a deschis lucrarile si a spus ca "la Bistrita, barbatii stiu sa aprecieze femeile frumoase si destepte mai ales atunci cand candideaza la o demnitate atat de inalta, cum e sefia PDL".

Elena Udrea a spus ca, inainte de a-si prezenta motiunea, vrea sa le ofere tuturor doamnelor din sala cate un buchet de flori.

"Am un mesaj pentru doamne pentru ca este 1 Martie si, in acelasi timp, din echipa mea, cineva va imparti cate un martisor. La multi ani!", a spus Elena Udrea.

Cineva din sala a intrebat: "Si barbatilor?", iar Elena Udrea a raspuns: "Barbatilor pe 9 Martie, ca atunci e ziua lor".

In dialog a intervenit si Ioan Oltean care a spus: "Eu zic sa aveti niste martisoare pentru barbati in 23 martie, doamna presedinta", iar Elena Udrea i-a raspuns: "Pe 23 martie astept eu din partea domnilor din sala un martisor pe buletinele de vot".

Oltean a spus apoi ca femeilor in PDL "nu le lipeste curajul de a se confrunta cu toti cei care vor sa conduca PDL".

"Elena Udrea a pregatit o noua motiune care din titlu spune totul. Iata o motiune care starneste interesul prin titlu, prin cea care o prezinta si doreste sa o puna in aplicare. E o motiune care, prin continutul ei, raspunde necesitatilor pe care PDL si liderii partidului le au pentru ca partidul sa aiba un parcurs bun in perioada imediat urmatoare", a declarat Ioan Oltean.

Elena Udrea isi prezinta, vineri, la Bistrita, in saloanele unui hotel de cinci stele, motiunea "Noul PDL - o Noua Romanie".