Actorul american Timothee Chalamet a fost desemnat cea mai eleganta celebritate masculina in 2019 intr-un clasament alcatuit de revista britanica GQ, informeaza Press Association.

Actorul, cunoscut pentru rolul din pelicula ''Call Me By Your Name'' si renumit pentru tinutele indraznete in care defileaza pe covorul rosu, a devansat staruri precum Brad Pitt, David Beckham si Skepta.

Revista a desemnat 50 de vedete masculine care au cucerit peisajul modei, printre care rapperul Lil Nas X, actorul Keanu Reeves, cantaretul sud-coreean Kai, cantaretul Troye Sivan, rapperul Tyler The Creator si fotomodelul Alton Mason.

Chalamet (23 de ani) a facut senzatie la inceputul acestui an cand a etalat un costum din satin si matase gri-deschis cu cordon, creatie a designerului Haider Ackermann, la premiera peliculei ''The King'' cu prilejul Festivalului de Film de la Venetia.

Cateva saptamani mai tarziu, a purtat o vestimentatie marca Louis Vuitton, cu un hanorac ornat cu paiete, creatie a designerului Virgil Abloh, la premiera londoneza a aceluiasi film.

"Multi actori hotarasc sa fie indrazneti pe covorul rosu, iar pentru acest lucru, ii apreciem, dar deseori, efectul nu este cel scontat", a precizat revista.

"Nu este si cazul lui Timothee Chalamet, care poarta cele mai pretentioase costume de firma, dar care reuseste sa arate interesant si confortabil de parca ar imbraca o tinuta obisnuita alcatuita din costum si cravata".

"In mare parte se datoreaza aspectului sau androgin, tinutei firave si chipului uimitor de dragut".

Brad Pitt, pe locul doi

Locul al doilea in clasamentul revistei britanice este ocupat de Brad Pitt, apreciat pentru farmecul sau clasic hollywoodian, asa cum apare in cel mai recent film regizat de Quentin Tarantino, scrie Agerpres.

"'Once Upon a Time in... Hollywood, un fel de elegie pe tema epocii de aur a cinemaului, demonstreaza cum ar trebui sa se imbrace o vedeta americana: tricou si jeans, cizme de cowboy, ochelari de soare stil aviator, sapca de baseball si camasi hawaiiane", a mai precizat revista.

Citeste si:
BNR: Cea mai falsificată bancnotă a fost cea de 100 de lei
BNR: Cea mai falsificată...

"Este, in acelasi timp, dur si masculin, dar si prietenos si abordabil, totul asortat cu nonsalanta si relaxarea caracteristica."

"Aceasta este sursa magiei si farmecului lui Brad Pitt pe covorul rosu, dar nu numai: baiatul de aur dintr-o epoca de aur, pe care e posibil ca nu o mai traim niciodata".

Lil Nas X s-a clasat al treilea, urmat de David Beckham si Skepta, pe pozitia a cincea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.