Politistii criminalisti au ridicat, sambata. mai multe fragmente mici, posibil osoase, dintr-o padure din Caracal, unde in luna august au fost gasite oase umane si cenusa despre care Gheorghe Dinca a sustinut ca i-ar apartine Luizei Melencu.

Probele ridicate sambata au fost observate de catre un barbat, care a sunat la 112 si a anuntat politia. Potrivit unor surse judiciare, barbatul in cauza este reporter.

"In urma unui apel prin SNUAU 112, politisti criminalisti si de investigatii criminale s-au deplasat la fata locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmand a fi inaintate catre DIICOT, in vederea continuarii cercetarilor", a declarat duminica purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Alexandra Dicu.

Pentru a se stabili daca este vorba de fragmente osoase si daca acestea sunt umane sau de animal, probele ridicate de la Caracal trebuie trimise la INML, scrie Agerpres.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a ars corpurile victimelor, iar ramasitele trupului Luizei Melencu le-ar fi aruncat la marginea unei paduri din Caracal. Pe 18 septembrie, DIICOT anunta ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, alta decat Alexandra Macesanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.