Actrita de telenovele Edith Gonzalez a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce a fost diagnosticata, in anul 2016, cu cancer ovarian.

Anuntul a fost facut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj facut public pe Twitter, scrie a1.ro.

"Imi pare rau sa va anunt asta, insa draga noastra Edith Gonzalez s-a stins din viata. Toate gandurile bune se indreapta spre familia si catre fiica ei", a scris acesta.

In august 2016, actrita mexicana Edith Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Starea ei a fost extrem de grava, vedeta trecand printr-o interventie de histerectomie totala si sedinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a cazut parul. In ultima perioada, insa, ea parea insa ca isi revine.

Actrita Edith Gozalez, care era nascuta pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrite din telenovele in anii '90.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.