Bogdan Ioan, din echipa Smiley, a castigat vineri seara "Vocea Romania".

"Ce seara minunata mi-ati oferit! Nu mai am cuvinte...e coplesitor. Multumesc, Smiley! Multumesc, Feli. Va multumesc voua, celor de acasa, pentru toata sustinerea. Ma inclin in fata voastra...", a scris Bogdan Ioan pe Facebook.

Clasamentul final "Vocea Romania" 2018:

  • Castigator – Bogdan Ioan (echipa Smiley)
  • Locul 2 – Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes)
  • Locul 3 – Alma Boiangiu (echipa Tudor Chirila)
  • Locul 4 – Madalina Coca (echipa Andra)

Mesajul lui Tudor Chirila pentru Smiley:

"Alma, am siguranta ca am ales cel mai bun drum pentru calatoria ta in acest concurs. Iar seara asta a fost incununarea parcursului tau la Vocea Romaniei. Ai fost exceptionala si iti multumesc. Bravo, vecine! Hai ca ai ajuns si tu la 3 trofee. Mai greu, da' ai reusit. Felicitari, Bogdan! Publicul e suveran! P.S. Dora, ai fost exceptionala!", a scris Tudor Chrila pe Facebook.

Nemultumiri fata de rezultatul votului

Rezultatul votului a starnit un val de nemultumiri, multi fiind de parere ca Dora Gaitanovici (locul 2) sau Alma Boiangiu (locul 3) meritau sa castige.

"Publicul apreciaza Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai buna. Bogdan trebuia sa fie pe locul 4
Citeste intreaga stire: Dispute si reactii aprinse dupa finala Vocea Romaniei! Mii de oameni au luat cu asalt", se arata intr-un comentariu, potrivit libertatea.ro.

"Felicitari castigatorului, insa nu cred ca acest clasament final a redat adevaratul castigator al concursului. Poate cea mai puternica voce a concursului sa iasa pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred ca merita sa castige acest concurs", arata un alt internaut.

"Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, pacat" sau "Pacat, adevarata voce este Dora in opinia multora… Dezamagitor" si multe alte comentarii de acest tip au aparut dupa anuntarea castigatorului.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.