Darren Cahill, care a anuntat ca va intrerupe colaborarea cu Simina Halep, a facut dezvaluiri in cadrul unui interviu acvordat WTA in legatura cu cel mai frumos moment petrecut alaturi de liderul mondial, in momentul in care a castigat titlul de Grand Slam de la Roland Garros.

"E greu sa trecem cu vederea finala pe care a castigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit sa depaseasca acolo presiunea publicului, a asteptarilor de la ea, a faptului ca fusese in trei finale majore inainte. Mai avusese sanse, dar nu reusise sa le fructifice. A reusit sa schimbe ceva, sa castige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an.

Am fost impreuna trei ani si jumatate - patru, a fost un roller-coaster, cu emotii si momente incredibile, dar si cu perioade grele.

Presiunea pe care a avut-o asupra ei a fost mare, sunt mandru ca a reusit sa se descurce pentru a castiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mandresti in antrenorat. Persoana care este ea in afara terenului este mult mai buna decat orice rezultat a reusit. Lucrurile pe care voi nu le vedeti fac diferenta pentru mine", a declarat Cahill, citat de gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.