"Draga Victoria's Secret, multumesc ca mi-ai aratat lumea, mi-ai impartasit secretele tale si, ceea ce este mai important, mi-ai dat aripi si m-ai invatat sa zbor. Toata dragostea mea pentru fanii mei", a scris Adriana Lima pe contul sau de Instagram.


Adriana Lima, in varsta de 37 de ani, a facut acest anunt a doua zi dupa parada anuala de la New York a Victoria's Secret care va fi transmisa la televiziune pe 2 decembrie.

In fata unui public fascinat, top-modelul originar din Salvador de Bahia, s-a lasat coplesita de emotie pe podium, la ultima sa parada de joi, 8 noiembrie. Imbracata intr-un compleu din dantela si paiete si purtand celebrele aripi din pene de paun, Adriana Lima a izbucnit in lacrimi si a multumit publicului care a aclamat-o indelung, scrie Agerpres.

Negrul, imprimeurile si diversitatea au predominat la show-ul de la New York

Firma americana de lenjerie de lux Victoria's Secret a organizat joi la New York celebra sa parada anuala cu o distributie mai cosmopolita ca oricand si o colectie mai sobra decat de obicei, relateaza AFP.

La peste 23 de ani de la infiintare, Victoria's Secret Fashion Show ramane un eveniment planetar a carui productie ar fi costat anul acesta 12 milioane de dolari, potrivit Harper's Bazaar, si care urmeaza sa reuneasca sute de milioane de telespectatori la retransmiterea spectacolului, la 2 decembrie.

"Il vor viziona peste 190 de tari asa ca a fost ceva presiune"
, a declarat pentru AFP top modelul brazilian Adriana Lima. In varsta de 37 de ani, decana podiumului a defilat alaturi de celelalte ingerase (angels) pentru a 18-a oara.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Spre deosebire de alte parade traditionale, unde manechinele nu trebuie sa lase sa le scape niciun gest de emotie, show-ul Victoria's Secret lasa participantele sa interactioneze cu publicul si sa-si exprime bucuria. "Pentru ingerase este vorba de a fi in primul rand femeie si de-ati exprima unicitatea" , a spus top modelul brazilian.

Peste 60 de manechine au participat la defilare, reprezentand peste 20 de natiuni diferite.

Facand de obicei risipa de culoare, colectia VS de anul acesta s-a caracterizat prin sobrietate, predominand mai ales negrul si nuantele de gri, precum compleul purtat de o alta vedeta braziliana, Barbara Fialho, care a aparut pe scena aureolata de o pereche de aripi ingeresti asemeni unei aparitii divine.

Marca Victoria's Secret a fost afectata in ultimii ani de o descrestere a vanzarilor, inregistrand un recul de 8% in 2017.

In primul semestru al anului 2018, L Brand, casa mama a Victoria's Secret, a reusit sa stabilizeze cifrele de afaceri ale firmei sale de lenjerie, mai ales datorita deschiderii mai multor magazine in China si vanzarilor online.