Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film Romania si este disponibil in cinematografele din toata tara, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

1. Taika Waititi nu este doar regizorul filmului, el joaca si rolul unui nou personaj CGI din Universul Cinematografic Marvel, pe nume Korg. Acest personaj a aparut in benzile desenate in 1962. Waititi este cunoscut pentru faptul ca are si roluri in filmele pe care le regizeaza.

2. Hela, interpretata de Cate Blanchett, este unul dintre cei mai de temut inamici din benzile desenate, fiind si primul personaj negativ feminin din filmele Studiourilor Marvel.

3. Platourile construite pentru a ilustra Asgard Piazza si planeta Sakaar au impreuna marimea a doua stadioane de fotbal american. Acestea au fost construite in aproximativ 4 luni de o echipa de pana la 450 de oameni.

4. Mayers Rubeo, un veteran in designul de costume („Avatar”, „Warcraft”, „The Great Wall”) a produs peste 2.500 de costume originale pentru acest film, iar toate materialele folosite pentru realizarea lor au provenit din Australia.

5. Un adolescent a stat o saptamana la locatia in care s-a filmat pelicula, in speranta ca il va intalni pe Tom Hiddleston, deoarece schitase un portret cu Loki si isi dorea sa ii daruiasca desenul. Producatorii au aranjat in cele din urma o intalnire, iar momentul a fost surprins de televiziunile locale.

6. In timpul filmarii unei scene intr-o zona mai salbatica a Australiei, echipa a fost intrerupta in momentul in care un piton a cazut din copacii bogati. Nimeni nu a fost ranit, iar sarpele a fost relocat de profesionisti, dar nu inainte ca membrii echipei sa imortalizeze momentul prin fotografii.

7. De multe ori, dimineata, foarte devreme, inainte ca membrii echipei sa ajunga pe platou, canguri salbatici au fost vazuti in apropierea platourilor Asgard si Sakaar.

8. In prima zi de filmare, un trib Maori local a initiat o ceremonie pentru a-i binecuvanta pe membrii echipei. Dupa 84 de zile de filmari, tribul s-a intors pentru a sustine o frumoasa ceremonie de incheiere a filmarilor pe teritoriul Australiei.