Iluzionistul israelian Uri Geller, faimos pentru îndoirea unor linguri cu ajutorul puterii minţii, potrivit declaraţiilor sale, i-a avertizat pe liderii politici din Rusia şi China, într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui rus Vladimir Putin, transmiţându-le că se va folosi de puterile lui mintale pentru a opri un război nuclear.

Uri Geller i-a transmis un mesaj președintelui rus Vladimir Putin. Iluzionistul a spus că va opri războiul nuclear cu puterea minții sale

„Mă voi folosi de fiecare moleculă a puterii minţii mele pentru a vă opri să lansaţi un atac nuclear!", a declarat Uri Geller într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui rus Vladimir Putin şi distribuită marţi pe Twitter.

„Există forţe mult mai mari decât ar putea Putin să-şi imagineze vreodată", a avertizat celebrul iluzionist, în vârstă de 75 de ani. Uri Geller le-a cerut utilizatorilor de Twitter să îl ajute în acest demers, pentru ca el să poată să utilizeze „energia imensă" furnizată de „puterea combinată a minţilor" lor.

Joi, iluzionistul şi-a îndreptat atenţia şi către Beijing. „La fel ca în cazul pericolului care vine dinspre Putin, China a început acum exerciţii militare cu muniţie reală în şase zone din jurul Taiwanului", a scris iluzionistul pe contul de Twitter.

„Spuneţi cuvântul 'Dezarmare' din nou şi din nou - dorindu-vă cu adevărat ca acest lucru să se producă!", i-a îndemnat Uri Geller pe admiratorii lui de pe reţelele de socializare.



Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.