Johnny Deep va fi decorat în Serbia. Care sunt meritele sale

Vestitul actor american Johnny Depp va fi decorat cu Medalia de Aur a Meritului Republicii Serbia pentru meritele sale deosebite în contribuția sa pentru a îmbunătăți și extinde comunitatea locală de artiști a țării, a menționat compania de animație Iervolino Studios, potrivit Euractiv.

Conforn unui comunicat de presă, Depp ar fi fost în vizită la Belgrad în octombrie 2021 pentru promovarea serialului de animație „Puffins Impossible”, dezvoltat în Serbia și creat de Iervolino Studios (IES) și produs de Archangel Digital Studios (ADS).


Deep va fi decorat în Ziua Republicii Serbia

“Rolul de lider al lui Johnny Depp și participarea activă la promovarea serialului ‘Puffins Impossible’ au contribuit la valorificarea punctelor forte artistice ale Serbiei în rândul industriei cinematografice globale”, a precizat actorul.

„Sunt onorat de decizia de a fi decorat cu Ordinul de Merit. Va fi o mare onoare pentru mine să vin în Serbia pe 15 februarie și să particip la ceremonia solemnă. Voi continua să lucrez la promovarea țării voastre minunate”, declara Johnny Depp, în octombrie 2021, în timpul unei vizite la Belgrad.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, îi va înmâna personal lui Depp distincția Ordinul de Merit de Ziua Republicii Serbia, celebrată pe 15 februarie.