Premierul britanic Boris Johnson a declarat luni că britanicii sunt mult mai grași decât oamenii din cea mai mare parte a Europei, recunoscând că a mai pierdut în greutate după ce a contractat noul coronavirus.

„Am adoptat o poziţie foarte libertariană în privinţa obezităţii, dar când privim cifrele, când vedem presiunea asupra NHS (Serviciul Naţional de Sănătate), şi comparăm ţara noastră minunată cu celelalte ţări europene, mă tem că suntem semnificativ mai graşi decât majoritatea dintre ceilalţi, în afară de maltezi, dintr-un motiv sau altul. Este o problemă”, a mărturisit acesta pentru Times Radio, potrivit reuters.com

„Toată lumea știe că este o situație grea, dar cred că trebuie să o rezolvăm cu toţii”, a mai spus acesta.

Într-un interviu pentru ziarul Mail on Sunday, Johnson a făcut şi câteva flotări, pentru a arăta că este „în mare formă”, la doar câteva luni după ce s-a luptat pentru viaţa sa în spital, unde a fost internat după infectarea cu noul coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.