Patru copii au murit într-un accident de circulație, iar cel care se afla la volanul automobilului avea vârsta de doar 14 ani.

Patru copii au murit pe loc într-un accident produs în Tonwsville, Australia. Victimele aveau 13, 14, 15, respectiv 17 ani. A cincea victimă este chiar șoferul, un adolescent cu vârsta de 14 ani,

Conform primelor informații, mașina ar fi fost furată. De asemenea, un martor susține că automobilul gonea cu aproximativ 120km/h înainte ca adolescentul de la volan să piardă controlul și să se izbească de un stâlp de iluminat.

Martorul ocular care a văzut mașina spune că ”aveau cel puțin 120km/h când au trecut pe Hodges Crescent și i-am spus soției mele că sigur vor omorî pe cineva în ritmul ăsta.”

Automobilul aproape că s-a înfășurat în jurul unui stâlp de iluminat, iar resturi din mașină s-au împrăștiat de-a lungul străzii.

”Nu ne face plăcere să mergem la astfel de evenimente. Cum spuneam, este o tragedie pentru copiii implicați în accident, este o tragedie și pentru familiile lor, iar foarte dificil este și pentru echipajele ce ajung la un asemenea accident, fie că vorbim de polițiști, medici sau pompieri”, a declarat comisarul de poliție Glen Pointing, conform mirror.co.uk.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.