Fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor, Cevher Toktaş, a mărturisit că şi-a sufocat băieţelul de 5 ani până la moarte, deoarece pur şi simplu nu-l iubea. El îl dusese pe copil la spital cu simptome de coronavirus.

Kasim, copilul sportivului, a fost dus la spital de tatăl său cu febră mare şi probleme de respiraţie pe data de 23 aprilie. Ulterior, cei doi au fost internaţi de teama contractării coronavirusului. La două ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viaţă.

Însă, după câteva zile, Cevher Toktaş s-a predat la poliţie şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în spital.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat cinci minute fără să opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a declarat Toktaş în fața autorităților.

Toktaş nu a recurs la acest gest deoarece se temea de coronavirus, ci pentru că pur şi simplu nu-şi iubea copilul: „Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, a mărturisit fotalistul în vârstă de 32 de ani.

Cevher Toktaş riscă închisoarea pe viaţă, iar trupul micuţului Kasim va fi exhumat pentru autopsie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.