O femeie din Oklahoma a fost arestată, miercuri, după ce a împușcat un angajat al McDonald's și alți trei au fost răniți, pentru că aceștia i-au cerut să plece din restaurant, accesul fiind nepermis din cauza pandemiei de Covid-19.

Miercuri, Gloricia Woody a intrat în restaurant, în ciuda faptului că zona de servit mâncarea era închisă din cauza restricțiilor coronavirusului.

Când angajații i-au cerut să plece, aceasta a refuzat și s-a luat la bătaie cu unul dintre ei. Aceștia au dat-o afară cu forța, dar s-a întors după scurt timp cu un pistol și a tras teri focuri de armă.

Unul dintre angajați a fost împușcat în braț, iar alți doi au fost răniți. Un al patrulea angajat s-a rănit la cap în timp ce încerca să se ferească de gloanțe.

Potrivit polițiștilor, trei dintre ei au fost duși la spital, niciunul neavând răni grave care să le pună viața în pericol.

Gloricia Woody a fost acuzată de vătămare corporală și folosirea unei arme letale, potrivit CNN.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.