Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a explicat, intr-un comunicat, ca s-a gasit o cale "constructiva" pentru printul Harry si familia sa.

Totodata, Suverana s-a declarat mandra de Megham Markle si isi doreste ca printul Harry si familia sa "sa construiasca o noua viata fericita si linistita".

"Dupa multe luni de conversatii si discutii mai recente, sunt multumita ca impreuna am gasit o cale constructiva si cu sustinere pentru viitor, pentru nepotul meu si familia sa. Harry, Meghan si Archie vor fi mereu membri mult iubiti ai familiei mele. Inteleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atentiei intense asupra lor din ultimii doi ani si le sustin dorinta de a avea o viata mai independenta. Le multumesc pentru toata munca depusa in aceasta tara, in Commonwealth si dincolo de aceasta si sunt in special mandra de felul in care Meghan a devenit atat de rapid parte a familiei. Este dorinta intregii mele familii ca intelegerea de astazi sa le permita sa inceapa sa construiasca o noua viata fericita si linistita”, se arata in comunicatul Reginei Marii Britranii, potrivit News.ro.