Un barbat care s-a aruncat voluntar in mijlocul puternicelor caderi de apa ale cascadei Niagara a fost gasit in siguranta la peste 50 de metri in aval, a anuntat miercuri politia canadiana, relateaza AFP.

Politia din cadrul Niagara Parks a primit un apel, in dimineata zilei de marti, la ora locala 04:00, care semnala prezenta unui "om in situatie de criza" in amonte de faimoasele caderi de apa.

La sosirea politiei, persoana respectiva escalada barierele de protectie si apoi s-a aruncat in apa, au precizat autoritatile intr-un mesaj publicat pe Twitter.

In urma cautarilor efectuate la baza cascadei, barbatul a fost gasit in siguranta pe o stanca "cu rani care nu prezentau un risc pentru supravietuirea sa" si a fost transferat apoi la spital pentru ingrijiri, a indicat politia, scrie Agerpres.

Barbatul, care s-a aruncat in apa din partea canadiana a cascadei Niagara, la granita cu Statele Unite, a supravietuit unei caderi de aproximativ 57 de metri.

Identitatea sa nu a fost dezvaluita de politie.

Este a doua persoana care a reusit sa supravietuiasca, fara elemente de protectie, dupa o cadere in cascada, dupa un american care a avut o tentativa de sinucidere in 2003, potrivit canalului canadian CBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.