Lilya Novikova, o vedeta a pokerului international online, a murit prin electrocutare, la doar 26 de ani, in locuinta ei din Moscova, transmite presa rusa, citata joi de BBC.

Un vecin a descoperit in baie corpul tinerei - cunoscuta de fanii pokerului sub numele de "Lia" - in baie, dupa ce a primit un apel de urgenta din partea parintilor acesteia.

Potrivit primelor rapoarte medicale, Novikova ar fi suferit un soc electric fatal in timp ce-si usca parul cu uscatorul.

Frumoasa tanara era binecunoscuta pe Twitch.tv, un canal live pentru jucatorii online.

Ну вот и мини отчет с места событий) Постримили, пообщались с другими стримерами, поиграли в игры, позалипали на стендах и вылетели на бабле. Вообщем, день прошел хорошо 😁 _______ #russia#girl#vsco#vscocam#good#picoftheday#photography#model#selfie#look#liay5#poker#pokerstars#pokerface#покерстарс#покер#сочи#wsop#ept#partypoker #partypokerlive#pokerface#888#eapt#wpt#eapt#ept#eptsochi#casinosochi

A post shared by Liay Novikova PokerPro (@liay5) on

Comitetul de Investigatii al Rusiei (SK) a confirmat ca Novikova s-a electrocutat - toate rapoartele sugerand ca a fost vorba de un accident.

Potrivit cotidianului Moskovskij Komsomolets (MK), vecinul era un prieten vechi al parintilor tinerei si detinea o cheie a apartamentului, scrie Agerpres.

Novikova avea studii de inginerie la prestigioasa universitate Bauman din Moscova, si pe langa poker, era pasionata de canotaj si de snowboard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.