Televiziunea publica din Germania, ZDF, a realizat portretul liderului PSD, Liviu Dragnea, prezentandu-l ca un personaj politic nociv, care are cateva condamnari la activ, insa ar putea scapa de inchisoare gratie modificarilor legislative date cu dedicatie.

In cadrul unei emisiuni, a carei tema principala a fost coruptia, prezentatorul Oliver Welke a vorbit despre mai multi politicieni din Europa, printre care si liderul PSD Liviu Dragnea, premierul maghiar Viktor Orban si omologul sau ceh Andrei Babis.

In ceea ce il priveste pe Liviu Dragnea, moderatorul aminteste ca dupa recenta modificare a legilor justitiei, "Liviu Dragnea, presedintele cu mai multe condamnari al Partidului Social-Democrat din Romania va scapa".

In egala masura, Dragnea este prezentat, parodic, ca un vampir care profita de fondurile europene dedicate orfelinatelor, avand in mana un card Monopoly care il scapa de mersul la inchisoare, informeaza hvg.hu, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.