Numit ''aria fritta'' ("aer prajit"), acest preparat culinar inedit a fost conceput pentru a evoca celor care trec pragul localului din nordul Italiei o plimbare in natura si inhalarea de aer curat, dupa cum sustine maestrul bucatar Nicola Dinato.
Preparatul este realizat din tapioca prajit in baie de ulei si contine o aroma speciala in urma ''infuzarii'' cu ozon timp de zece minute.
Desi pretul afisat pentru o portie de ''aer prajit'' este de 30 de dolari, preparatul le este oferit clientilor gratuit, conform unuia dintre angajatii localului, scrie Agerpres.Italian Restaurant Serves “Fried Air” | via Oddity Central / Alternatively, you can just watch Congressional hot air on C-SPAN. https://t.co/o1Nm4vS7Wj pic.twitter.com/fxrCMGmyMI
— Tom Bolt (@TomBolt) January 5, 2019
Acesta este ''servit drept aperitiv'' pentru a le reaminti clientilor ca ''trebuie sa incerce mereu sa isi umple viata cu experiente reale'', a explicat Dinato pentru publicatia Tribuna di Treviso.
So, you thought #FrenchFries are the best for binge eating? #FriedAir #Italy https://t.co/tzSLB4lNCJ
— LatestLY (@latestly) January 5, 2019
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un restaurant din Italia ofera clientilor o delicatesa inedita: "aer prajit"/ FOTO.