Antrenorul de fotbal si-a cerut iertare de la parinti: "Multumesc pentru sprijinul vostru moral. Cer iertare tuturor parintilor acestor copii", a scris tanarul in varsta de 25 de ani, Ekkapol Chantawong, potrivit Agerpres.

In paralel, autoritatile care vor sa evite o extractie prin apa a copiilor, au insistat asupra optiunii de a fi evacuati pe sus.

"Am efectuat peste o suta de foraje. Dar inca nu am localizat pozitia lor", a declarat sambata presei seful celulei de criza, Narongsak Osottanakorn. In interior, copii sunt in stare buna de sanatate, a asigurat el, in pofida zvonurilor privind o scadere a nivelului de oxigen.

Dupa publicarea celor doua clipuri, primul filmat cand au fost gasiti de scafandrii britanici luni seara si cel de-al doilea de marti, nicio imagine nu a mai fost publicata despre grupul refugiat pe un loc mai inaltat al pesterii pentru a se feri de apa, la distanta de peste 4 km de intrare.

Scrisorile trimise de copii familiilor lor sunt primele marturii publice transmise de marti.

"Nu va ingrijorati, mama si tata, sunt doua saptamani de cand am plecat, dar o sa ma intorc sa va ajut la magazin", scrie un baietel Ekkarat, semnand cu porecla sa de pe teren, Bew, si ai carui parintii au o bacanie.