Zana Maseluta a trimis si prima scrisoare in care il mustra pe un baietel pentru ca refuza sa se spele pe dinti.

Totul s-a petrecut in Londra, Henry Warren distribuind o fotografie pe pagina sa de Twitter in care prezinta o scrisoare primita de fiul sau din partea zanei Maseluta.

Sam era ingrozit de ideea de a se spala pe dinti, dar, din fericire, zana Maseluta a intervenit. Cand cel mai recent dintisor i-a cazut, Sam l-a lasat sub perna, asteptand sa primeasca recompensa de la vestita zana. In loc sa gaseasca banutul, el a gasit o scrisoare semnata de Biroul Zanei Maseluta, care continea o avertizare in ceea ce priveste sanatatea dintilor sai.

Parintii s-au gandit ca numai in felul acesta isi vor convinge baietelul sa accepte ideea de a se spala pe dinti. Totul a fost realizat cu mare atentie si profesionalism.

"Draga domnule Warren, va trimitem aceasta scrisoare pentru a va informa ca am primit dintele dumneavoastra si il procesam in sistem. Trebuie sa va anuntam ca exista o intarziere in ceea ce priveste plata, din cauza conditiei precare a dintelui pe care l-am primit. Dintele dumneavoastra trebuie trimis la o comisie pentru analize suplimentare.

Credem ca se intampla acest lucru din cauza lipsei de atentie pe care o acordati dintilor dumneavoastra. Am identificat o cantitate prea mare de suc de portocale, resturi de mancare, cereale si ciocolata, care nu au fost indepartate corect, cu ajutorul periajului dentar. Va recomandam sa revizuiti modalitatea de a va curata dintii urgent.

Domnule Warren, vom accepta dintele de aceasta data, dar trebuie sa ne asiguram de faptul ca igiena dumneavoastra dentara este una buna pentru a va putea trimite si recompensa", suna scrisoarea primita de micutul Sam de la zana Maseluta, potrivit Boredpanda.com.