"Astazi am avut o intrevedere cu dl Hulusi Kilic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Turcia in Moldova. Am facut un schimb de opinii privind situatia in UTA Gagauzia si ne-am pronuntat pentru pastrarea stabilitatii cit si dezvoltarea regiunii.

In alta ordine de idei, am discutat detalii privind mersul pregatirilor pentru vizita oficiala a presedintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan la Chisinau, planificata pentru prima jumatate a lunii mai, curent, precum si detalii privind vizita Presedintelui Republicii Moldova la Istanbul, programata pentru 22 mai, 2017 in cadrul Summetului OCEMN", a scris Igor Dodon pe Facebook.

"Astazi am avut o intrevedere cu Farit Muhametsin, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Republica Moldova. Am facut un schimb de opinii pe marginea evolutiei relatiilor de colaborare moldo-ruse, prin prizma intelegerilor pe care le-am avut anterior.
In special am discutat mersul realizarii angajamentelor asupra carora am convenit la Moscova in domeniul migrantilor, precum si a reluarii exporturilor produselor moldovenesti pe piata rusa", a scris Igor Dodon pe Facebook.