Donald Trump il va aduce pe Malik Obama, conform confirmarii obtinute de CNN din partea unui membru al campaniei republicane, la a treia si ultima dezbatere prezidentiala inainte de alegerile pentru viitorul presedinte la SUA.

Hillary Clinton va fi insotita de doi bine-cunoscuti miliardari care au sprijinit-o financiar in aceasta campanie, lucru care ar putea denota o incercare a democratei de a-l face pe Trump sa arate cat valoreaza cu adevarat si ce a reusit sa faca cu si prin afacerile sale pentru Statele Unite si cetatenii sai. CEO-ul HP (Hewlett-Packard) si patronul echipei Dallas Maverick, Mark Cuban, vor fi alaturi de candidatul democrat.

In schimb, Trump a ales o alta tactica prin incercarea de a-l discredita pe Obama. Malik, fratele nascut in Kenya al lui Obama, este unul dintre oamenii care nu sprijina deloc actiunile SUA prin politicile lui Obama sustinute de Clinton si s-a declarat unul dintre sustinatorii lui Donald Trump. O alta coarda sensibila va fi atinsa de faptul ca republicanii au invitat si o mama a unui soldat cazut la datorie in Benghazi, femeia acuzand-o in repetate randuri ca Hillary Clinton i-a ucis fiul, trimitandu-l la datorie pentru nimic.

Ultima dezbatere dintre cei doi candidati poate fi urmarita LIVE pe Youtube sau Facebook.