Fotografiile cu presedintele Statelor Unite dansand tango au starnit rumoare in presa internationala. La finalul dineului de stat organizat la Buenos Aires de presedintele Argentinei, Barack si Michelle Obama s-au "dezlantuit" in ritmul celui mai pasional dans. Inainte de a se afisa pe ringul de dans, cuplul prezidential a sorbit din priviri un barbat si o femeie alunecand si rotindu-se abrupt cu precizia gratioasa si voluptatea tipice tangoului, transmite Reuters, citata de MEDIAFAX.

Presedintele a vrut sa incerce pasii frenetici de tango, care emana erotism si creeaza o atmosfera prielnica seductiei. A dansat cu o tanara femeie, iar apoi Michelle Obama a executat la randul ei miscarile de tango in pereche cu un dansator. Desi dupa un prim dans, Obama ar fi vrut sa se lase pagubas, dansatoarea si-a strecurat mana intr-a liderului politic si l-a ademenit pentru alte cateva figuri de tango.

Stop-cadrul captat de fotografi pe finalul tangoului cu dansatoarea argentiniana il infatiseaza pe presedinte sustinand piciorul dansatoarei ridicat si indoit, intr-o atitudine patimasa specifica gesturilor si mimicii necuviincioase ale tangoului.