Un membru al echipajului aeronavei si un copil aflat la bord au supravietuit, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Ateny Wek Ateny.

Coada si alte fragmente ale avionului erau imprastiate de-a lungul malurilor fluviului Nil, in apropiere de aeroportul din Juba, capitala tarii.

Aproximativ 20 de persoane s-ar fi putut afla la bordul avionului cargo, respectiv membrii echipajului si probabil 10-15 pasageri, a precizat Ateny.

El a adaugat ca au fost ucise de asemenea mai multe persoane aflate la sol, intrucat avionul Antonov s-a prabusit in apropierea unor pescari. "Nu stim exact numarul persoanelor ucise la sol", a precizat el. Un ofiter de politie care nu si-a prezentat numele a declarat ca cel putin 41 de persoane au murit, precizand ca numarul victimelor ar putea creste. Un alt martor citat de Reuters a afirmat ca a vazut 41 de cadavre la locul prabusirii aeronavei. Anterior, presa locala relata ca avionul avea la bord cinci membri rusi ai echipajului si sapte pasageri. South Sudan Tribune a scris pe Twitter ca doua persoane au supravietuit accidentului, inclusiv un copil.