Oul urias a fost preparat din 8.000 de kilograme de ciocolata, a avut o inaltime de 8,5 metri si un diametru de 1,8 metri. El a fost realizat de 70 de ucenici de la 18 producatori de ciocolata si era atat de mare incat primarul orasului Bariloche, Maria Eugenia Martinez, a avut nevoie de un tarnacop pentru a-l sparge, scrie MEDIAFAX.
Bucatile mai mari din oul urias au fost fragmentate de mai multi maestri bucatari si daruite turistilor si localnicilor prezenti in piata centrala a orasului pentru a asista la mai multe evenimente organizate cu ocazia Pastelui catolic.
Bucatile mai mari din oul urias au fost fragmentate de mai multi maestri bucatari si daruite turistilor si localnicilor prezenti in piata centrala a orasului pentru a asista la mai multe evenimente organizate cu ocazia Pastelui catolic.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai mare ou de Paste din lume, prezentat in Argentina.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai mare ou de Paste din lume, prezentat in Argentina.