"Suntem incantati sa fim in acest parteneriat impreuna cu Tomorrow Focus, pentru a lansa editia in limba germana a Huffington Post", a declarat Arianna Huffington, fondatoarea grupului media Huffington Post, intr-un comunicat de presa.

Editia germana a site-ului Huffington Post va cuprinde stiri, informatii, comentarii si editoriale. Sediul editiei germane a Huffington Post va fi in Munchen, iar din echipa publicatiei vor face parte jurnalisti germani si scriitori, scrie MEDIAFAX.

"Suntem mandri sa facem parte din povestea de succes internationala a Huffington Post, una dintre cele mai inovative si binecunoscute platforme de stiri si de opinie", a declarat Christoph Schuh, membru al boardului companiei Tomorrow Focus, intr-un comunicat de presa.

The Huffington Post are in prezent editii internationale in Marea Britanie, Canada, Franta, Spania si Italia, carora li se adauga o noua editie, in Japonia, care va fi lansata in luna mai.

Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti.

Lansat in 2005 si achizitionat in februarie 2011, de portalul AOL, Huffington Post si-a inceput expansiunea dincolo de granitele Statelor Unite ale Americii prin lansarea a doua noi editii anglofone - una in Canada si una in Marea Britanie.