Cel mai înalt băiat din Rusia

Adolescentul în vârstă de doar 13 ani a intrat în Cartea Recordurilor. Acesta are o înălțime de 208 centimetri și oficial este cel mai înalt adolescent din Rusia. Tânărul spune că nu se intimidează din cauza înălțimii sale și nici nu consideră această trăsătură un defect.

De cele mai multe ori, tânărul este luat drept un adult și nu i se mai cere buletinul pentru a intra în anumite localuri, fapt pe care băiatul îl consideră un avantaj. Însă de partea cealaltă a monedei există și dezavantaje. Cel mai incomod este mersul în transportul public, care îi aduce neplăceri de fiecare dată, deoarece băiatul este nevoie să stea mereu aplecat.


Cel mai înalt adolescent din lume

Ren Keyu este un tânăr în vârstă de 14 ani din China care a ajuns în Cartea Recordurilor pentru cel mai înalt adolescent de sex masculin din lume. Tânărul are o înălțime de 2,21 metri.

În copilărie, doctorii au crezut inițial că băiatul suferă de gigantism, însă analizele au arătat că adolescentul nu ar avea probleme de sănătate. Această alitate i s-ar fi transmis genetic.