Ploaie de stele în această seară

În doar câteva ore, astrele ne vor prezenta un spectacol de zile mari. În această noapte, ploaia de meteori Perseide va atinge punctul maxim. Pentru a urmări fenomenul cât mai bine și clar, va fi nevoie să vă îndepărtați de oraș.

Cele mai bune destinații pentru a urmări acest fenomen incredibil este în mijlocul naturii, pe un deal sau un loc cât mai înalt special amenajat.

Este nevoie doar să părăsești Bucureștiul și să te bucuri de o escapadă memorabilă.


Locuri special amenajate pentru acest spectacol astral

„Noi avem aceste igloo-uri poziționate efectiv sub cerul liber, beneficiind, de asemenea, de un tavan transparent, pentru a putea urmări stelele noaptea. Ca și alte activități, pe timp de vară avem și un jacuzzi exterior pe terasă, unde te poți relaxa la un pahar de vin, cu persoana iubită”, spune Larisa Pușcașu, fondator – Glamping Azuga.

Oamenii sunt destul de inventiti, astfel că au găsit o groază de soluții pentru a primi plăcere de la acest eveniment inedit. Poți opta pentru un hamac pe malul lacului unde vei putea sta în liniște și admira natura și cerul în toată splendoarea sa.

„Se poate auzi râul, se pot auzi greierii. Văd cerul, văd Vârful Pietrosul. Este o vegetație luxuriantă, te duce cu gândul la junglă. Foarte multă vegetație, apă, natură, munte, liniște”, povestește Mihaela Horj, proprietar – căsuțe în copaci.