Simona și Dumitru (Miti) sunt cei care în urmă cu un an și jumătate au adoptat o cioară pe post de animal de companie. Aceștia i-au pus numele Croco și au învățat-o să vorbească, informează Adevărul.ro.

„Miti i-a repetat luni bune această expresia. În urmă cu o lună, când îi spune «Să mă bată mama», cioara lătra. Avem un câine pe care l-am ţinut în casă. Lătra mereu şi a început şi cioara să latre. Avem o aplicaţie pe telefonul mobil pe care îl folosim drept cameră video de supraveghere, pentru a vedea ce face atunci când este singură. Aşa am aflat că poate să vorbească. Pe urmă a vorbit şi în prezenţa noastră. Spune expresia aceasta şi o jumătate de oră. Avem nişte prieteni americani, care au un corb şi ne-au spus că poate să înveţe să vorbească la un moment dat după o anumită vârstă, dacă îi repetăm anumite cuvinte“, a povestit Simona.


Croco va participa într-un film alături de actrița Mara Morgenstern

„Am fost la o filmare în urmă cu câteva săptămâni în Dâmboviţa, cu actriţa. Dacă totul va decurge bine, filmul va fi lansat anul viitor. Noi suntem invitaţi cu Cronco la avanpremieră. S-a comportat foarte bine, exact ca un actor. Trebuia să stea pe un proţap şi să ciugulească ceva carne. Nu era ceva complicat. A stat cam o jumătate de oră. Indiferent că erau mulţi oamenio în jurul lui şi zece camere, dacă ne vedea pe noi, era liniştit. Filmul se numeşte «Capra cu trei iezi» şi este o dramă“, a spus Simona.