Dacă ai o pisică, atunci știi cât de enervant e să încerci să convingi pe cei din jur că aceste feline pot fi dragastoase și iubitoare. Și asta pentru că cei mai mulți vad pisicile ca pe niște animale egoiste care nu dau doi bani pe stăpânii lor.

Vestea bună este că am găsit argumentul perfect care să demonstreze o dată și pentru totdeauna că pisicile nu își merită reputația rea.

În clipurile de mai jos, mai mulți oameni dau un ou pisicilor pentru a vedea ce se întâmplă. Acestea sunt foarte atente și grijuli cu oul, părând să înțeleagă imediat că este un obiect fragil care are nevoie de protecție. Una dintre pisici se inconvoaie în jurul oului în timp ce alta îl învelește cu o pătură.

@traceyjorgensen

Why do I do this 😂♬ original sound - annafromtiktok

@badgurlkathy
♬ original sound - annafromtiktok

@raya.cherylanne

##kitten ##cat ##cats ##kitty ##catstagram ##kittens ##catlover ##pet ##of ##cute ##meow ##pets ##catoftheday ##animals ##animal ##love ##bhfyp ##fyp ##foryoupage♬ Play Date - Melanie Martinez


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.