Incredibil 7 Mai 2020 12:55

Polițiștii din orașul olandez Eindhoven au găsit nu mai puțin de un sfert de tonă de euro, banii fiind ascunși într-o încăpere secretă a unui apartament.

Autoritățile din Eindhoven au dat publicității imagini și informații cu privire la captura făcută recent. În total, suma de bani găsită de polițiști se ridică la 12,5 milioane de euro.

Descoperirea este cea mai semnificativă de acest fel din Olanda, conform poliției. Aceștia adaugă și faptul că au arestat un bărbat de 35 de ani, acesta fiind suspectat de spălare de bani.

Banii ascunși într-o încăpere secretă a apartamentului erau destul de variați, fiind găsite bancnote de toate denominațiile, de la 5 la 500 de euro. În total, suma de bani găsită cântărea 255 de kilograme, iar polițiștii au trebuit să pună valuta în mai multe sacoșe, pentru a putea muta banii, arată 9news.com.au.

Investigatorii au confiscat și arme, dar și o mașină de numărat bani, ambele găsite în apartament.

Poliția crede că banii provin din activități de crimă organizată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.