Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi, ca, potrivit calendarului stabilit, in prima saptamana din luna martie vor fi finalizate procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor, substantelor de prevenire a infectarii cu coronavirus.

"Calendarul, asa cum arata acum, ar trebui ca toata procedura sa fie incheiata in prima saptamana din luna martie. Nu exista niciun motiv sa credem ca nu va fi incheiata atunci. (...) Termenul limita este inceputul lunii martie pentru a incheia toata procedura, achizitionarea", a informat Citu, in deschiderea sedintei de Guvern, potrivit site-ului Agerpres.

Ministrul Finantelor a fost intrebat de premierul interimar Ludovic Orban care este stadiul procedurilor derulate la Oficiul National pentru Achizitii Centralizate privind achizitia "echipamentelor, materialelor, substantelor de prevenire a coronavirusului".

Orban a subliniat ca nu accepta "nicio tergiversare fata de termenele legale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.