Patru copii din judetul Botosani au fost luati de catre politia locala si dusi intr-un centru de stat fiindca au fost gasiti desculti, murdari si dezbracati de catre parintii care se aflau sub influenta alcoolului.

Patru copii din Zaicesti, judetul Botosani, au fost dusi in sistemul de protectie al statului dupa ce un grup civic a decoperit ca parintii consumau in mod constant bauturi alcoolice si nu le ofereau ingrijirea de care aveau nevoie.

Cei mici au fost lasati dezbracati si desculti in mijlocul iernii

Asociatia Grup Civic, din judetul Botosani, au ajuns acasa la micuti pentru a le oferi ajutoare, dar ce au gasit acolo este greu de imaginat. In casa darapanata, cei patru copii traiau in conditii minime, iar cel mai mic dintre ei, un bebelus, a fost gasit pe jos, pe jumatate dezbracat. Dupa ce au fost descoperite toate aceste nereguli, au fost anuntati cei de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, potrivit adevarul.ro.

Copiii nu erau inscrisi la scoala, desi cel mai mare dintre ei are 11 ani. Acestia stateau frecvent murdari, flamanzi si aproape dezbracati, fara medicamentele necesare pentru cel mai mic care era bolnav.

Desi tatal lor s-a opus, fiind sub influenta alcoolului, autoritatile au reusit sa ii aduca pe cei mici si pe mama lor la centrul maternal "Micul Print".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.