Dacian Ciolos,liderul PLUS, a anuntat in cadrul Conventiei Nationale a formatiunii, ca intentioneaza sa organizeze, in primavara anului viitor, un prim congres al diasporei.

"Dragi colegi din diaspora, avem nevoie de voi in organizarea alegerilor locale si speram sa fiti alaturi de noi. Si pentru ca lucrul acesta sa se poata intampla si sa mai gasim o modalitate prin care sa reconectam diaspora la ceea ce se intampla in tara, la initiativa unor colegi si colege din diaspora (...), ne propunem in primavara anului viitor sa organizam un prim congres al diasporei - PLUS. E un prim pas prin care, dincolo de ceea ce se intampla in partid si ceea ce facem in tara, sa aratam ca problema e aceeasi si ca Romania e una, indiferent unde locuiesc romanii", a declarat Ciolos, potrivit hotnews.ro.

Cei care au fost delegati la Conventia Nationala PLUS, vor vota presedintele partidului si membrii Comisiei Nationale de Integritate de Arbitraj, precum si membri Comisiei de Cenzori, dar si coordonatorii regionali din toata tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.