O tanara din Manchester, Anglia, care studiaza la Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca, si-a uitat geanta intr-un mijloc de transport in comun, fiind suprinsa ulterior sa ii fie returnata de catre soferul troleibuzului.

Studenta care a urcat la statia Piata Marasti si-a uitat geanta in care avea 3.200 de lire sterline si 2.200 RON pe scaunul din troleibuz.

Din fericire, tanara a reusit sa isi recupereze geanta, dupa ce soferul troleibuzului a facut un gest care a impresionat-o. Soferul a anuntat dispeceratul si a reusit sa ia legatura cu fata, care la randul ei, cel mai probabil a contactat un alt coleg.

"Ideea este ca totul s-a incheiat intr-un mod fericit. Dupa 1 ora, m-a asteptat tot in statia Marasti si i-am returnat geanta. Mi-a spus ca avea in aceasta, pe langa actele de identitate, suma de 3.200 de lire sterline si 2.200 RON. Plangea! Mi-a multumit nespus!", a precizat Rusu Vasile, sofer CTP Cluj, pentru DC News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.