Un sofer neatent in varsta de 20 de ani din Cluj-Napoca a reusit totuei sa evite o tragedie, dupa ce a traversat calea ferata in momentul in care se apropia un tren.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Soferul a ignorat complet semnalele luminoase si acustice, atentia fiindu-i distrasa intrucat la momentul respectiv era implicat intr-o convorbire telefonica, noteaza stirileprotv.ro.

Atentie la tren!

"«Doamne-Ti, multumesc!» Acesta a fost primul gand al tanarului sofer dupa ce a reusit sa scape fara nicio zgarietura in urma acestui eveniment.

In seara zilei de 4 decembrie 2019, tanarul in varsta de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se intorcea de la munca, din Jucu, iar o clipa de neatentie putea sa-l coste viata.

La trecerea la nivel cu calea ferata din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase si acustice, fiind surprins in gabaritul caii ferate de trenul care circulatia pe relatia Cluj-Bistrita Nord.

Cel in cauza ne-a marturisit ca, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodata un eveniment rutier. Insa, ne-a relatat ca, in acel moment, atentia ii era distrasa de convorbirea telefonica pe care o purta.

Acum, il incearca sentimente contradictorii. E suparat ca a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, insa e bucuros ca se afla printre noi.

Masina se repara, permisul se redobandeste. Tanarul isi va petrece sarbatorile alaturi de cei dragi. Suntem convinsi ca experienta prin care a trecut il va ajuta sa pretuiasca mai mult viata si sa fie si mai responsabil decat a fost pana acum", arata IPJ Cluj intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.