Social 24 August 2019 11:32
Noi detalii terifiante au aparut despre Bogdan Draghici, Presedintele Asociatiei T.A.T.A., care a fost acuzat ca si-a violat fata vitrega. Fata a povestit despre cele intamplate, de frica sa nu pateasca la fel si surorile ei. Mama fetei, Helen Draghici, a facut multiple sesizari la politie, in 2017, dar nu a fost luata in seama. Abia anul acesta au fost cercetate sesizarile de abuz sexual, pe numele lui Bogdan Draghici.

"Vazand ceea ce se intampla cu surorile ei si ca acestea nu pot sa mai aiba niciun contact, practic, cu familia materna, efectiv si-a facut foarte multe griji si si-a imaginat ca se poate intampla acest lucru si cu ele si, practic, este un motiv suficient sa ai curaj si sa marturisesti ce s-a intamplat", a spus avocata fostei sotii a lui Draghici, conform b1.ro.

Helen Draghici se pare ca a mai fost avertizata de comportamentul fostului sot, potrivit spuselor avocatei acesteia.

Barbatul mai este acuzat si de abuzarea sexuala a unei nepoate si a unei prietene de-a fiicelor sale.

"Pot sa va spun ca la momentul audierii minorelor, toti cei de fata am ramas fara cuvinte, fara cuvinte", a mai declarat avocata.

Bogdan Draghici este acum arestat preventiv si asteapta decizia Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.