Social 18 Iunie 2019 16:11 de Clara Vacaru
Un detinut de la Penitenciarul Gaesti, judetul Dambovita, a evadat, marti, de la un punct de lucru din Baleni, iar politistii il cauta in prezent, informeaza IPJ Dambovita.

"Astazi, 18 iunie, in jurul orei 14:45, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita au fost sesizati de catre reprezentantii Penitenciarului Gaesti cu privire la faptul ca, in jurul orei 13:40, un barbat, care executa o pedeapsa privativa de libertate, in regim deschis, pentru o perioada de 1 an, pentru furt, a plecat de la o societate comerciala din Baleni, unde desfasura activitati lucrative, fara a mai reveni la unitatea de penitenciar", precizeaza IPJ Dambovita.

Detinutul este cautat de politisti. La momentul evadarii, era imbracat cu un tricou alb si o bluza neagra, are 1,70 m inaltime, par negru, poarta barba.

"In prezent, se desfasoara activitati de cautare a numitului Caramalau Ion, de 30 de ani, din judetul Prahova", mai anunta IPJ Dambovita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.