"Niciun om care se respecta pe sine nu poate sa voteze aceasta motiune de cenzura. Pot sa respect dreptul Opozitiei de a incerca sa rastoarne Guvernul, dar nu cu motiuni scrise in asemenea hal, nu cu compuneri scolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea", a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, potrivit sursei citate.

Serban Nicolae sustine ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, iar "coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift."

"O asemenea ineptie nu merita o replica. Niciodata nu ati venit cu alternative, ati venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din puscarie talhari, criminali, violatori, a fost initiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciuna, o mare frauda acel Guvern. Intrebati-o pe (Raluca) Pruna. Ca sa stiti care este adevarul pentru ca erati foarte revoltati ca nu cumva sa scape coruptii. Coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. Din pacate, infractorii pe care i-ati eliberat, aia violeaza", a spus Nicolae.