Dupa marsul femeilor la Washington impotriva politicilor migratorii ale liderului de la Casa Alba, Donald Trump, actrita Susan Sarandon a fost arestata timp de "cateva ore", au sustinut surse ale organizatorilor protestului pentru EFE.

"Susan Sarandon a fost arestata timp de cateva ore pentru participarea la manifestatia noastra", a mentionat sursa.

Actrita americana in varsta de 71 de ani a confirmat informatia pe contul de Twitter: "Arestata. Ramanem puternici. Continuam lupta".

In total, nu mai putin de 575 de femei au fost retinute pentru ca au manifestat ilegal in cadrul marsului exprimand-si refuzul fata de politicile de separare a familiilor imigrantilor fara acte in regula si de arestarile promovate de Trump, scrie jurnalul.ro.

Actrita, nominalizata de cinci ori la premiul Oscar, a primit aceasta distinctie in 1996, pentru rolul principal din "Culoarul mortii/ Dead Man Walking".

Ea este, de asemenea, o sustinatoare a campaniilor pentru drepturile omului si a militat in ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrita s-a opus in mod public, in 2003, campaniei militare americane din Irak. Recent, si-a manifestat in mai multe ocazii dezaprobarea fata de guvernul Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.