Ekkachai si Laksana Tiranarat au castigat acest concurs in fata invingatorilor de anul trecut si detinatori ai precedentului record (50 de ore 25 de minute si o secunda), un cuplu gay care a rezistat in acest an cu doua minute mai putin decat cuplul castigator.

Castigatorii din acest an - un agent de paza in varsta de 44 de ani si sotia sa in varsta de 33 de ani -, recompensati cu 2.500 de euro si doua inele cu diamante, nu se afla la prima lor victorie.

"Ei sunt fostii campioni din 2011", a precizat Sompron Naksuetrong, vicepresedintele Muzeului Ripley's Believe It or Not, care organizeaza evenimentul in statiunea balneara Pattaya, aflata la sud de Bangkok.

Noua cupluri de indragostiti s-au lansat marti in aceasta aventura, unii dintre ei fiind cocotati pe diverse cutii, pentru a se afla la aceeasi inaltime cu partenerii lor, scrie MEDIAFAX.

Concurentii nu aveau dreptul de a se aseza si trebuiau sa se sarute fara sa se opreasca, nici macar pentru a bea apa cu ajutorul paiului, nici pentru a merge la toaleta, impreuna.

Conditiile acestui concurs au fost prea dure pentru multi dintre concurenti. Doi septuagenari, veniti in Pattaya pentru a celebra a 50-a aniversare de la casatoria lor, au abandonat dupa o ora.