Calcularea cifrei destinului

Pentru a calcula cifra destinului, trebuie să adunăm toate cifrele din ziua, luna și anul nașterii, și să reducem rezultatul la o singură cifră prin adunarea repetată a cifrelor rezultate până când obținem un număr cuprins între 1 și 9, cu excepția numerelor master 11, 22 și 33, care sunt considerate și ele cifre destinate. De exemplu, dacă cineva s-a născut pe 14 iulie 1990, calculul ar fi: 1 + 4 + 7 + 1 + 9 + 9 + 0 = 31, 3 + 1 = 4. Astfel, cifra destinului ar fi 4.


Semnificația cifrelor destinului

Cifra 1: Pionierul

Persoanele cu cifra destinului 1 sunt adesea lideri înnăscuți și pionieri. Sunt persoane energice, independente și au o puternică voință de a realiza lucruri mari. Darul lor spiritual constă în capacitatea de a iniția și de a îndruma pe alții către noi direcții și realizări. Sunt înzestrați cu mult curaj, încredere în sine și determinare pentru a-și urma visurile și a inspira pe ceilalți să facă același lucru.


Cifra 2: Armonizatorul

Oamenii cu cifra destinului 2 sunt adesea mediatori în relații. Sunt sensibili, empatici și au o capacitate naturală de a înțelege și de a se conecta cu ceilalți. Darul lor spiritual constă în capacitatea de a crea și de a menține armonie în relații și în mediu. Sunt înzestrați cu abilitatea de a asculta, de a înțelege diverse perspective și de a facilita reconcilierea și înțelegerea reciprocă.


Cifra 3: Comunicatorul Creativ

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt creativi și comunicativi. Sunt entuziaști, expresivi și au un talent natural/neșlefuit pentru artă, vorbire sau scris. Darul lor spiritual constă în capacitatea de a comunica și de a inspira prin creativitatea lor. Sunt înzestrați cu imaginație bogată, simț al umorului și abilitatea de a aduce bucurie și inspirație celor din jurul lor. Citește continuarea pe Kudika.ro.