Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această primă săptămână de octombrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să te relaxezi

Această perioadă a fost una foarte obositoare și dificilă pentru tine din toate punctele de vedere. Încerci să te liniștești, să îți aduni gândurile și să înveți să te relaxezi puțin. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți pun zâmbetul pe buze.

Horoscop Taur

Ai nevoie doar de tine

Este posibil să fii dezamăgită de oamenii din jurul tău; însă aceasta este o lecție importantă pentru tine - înveți să nu mai ai așteptări atât de mari de la nimeni. Pentru a fi cu adevărat fericită, nu uita că ai nevoie doar de tine.

Retail jobs

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să îți pui gândurile în ordine

Treci printr-o perioadă destul de intensă în ceea ce privește viața personală; simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să încerci să analizezi situația în care te afli, să descoperi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe și, cel mai important, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.