Horoscop săptămânal 16-22 mai. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de înțelegere

În această săptămână este posibil să îți dorești să fii singură, doar tu și gândurile tale. Ai nevoie ca oamenii din jurul tău să înțeleagă că nu vrei să te distanțezi de ei, însă asta simte sufletul tău - și este pentru o scurtă perioadă de timp, nu pentru totdeauna. Serile vor fi destul de interesante deoarece vei încerca să descoperi ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Horoscop Taur

Ai nevoie de sfaturi bune

Treci printr-o perioadă interesantă, cu multe schimbări destul de importante pe plan profesional. În aceste momente, ai nevoie să fii înconjurată de oameni în care poți avea încredere, care te susțin și care îți pot da cele mai bune sfaturi atunci când ai nevoie.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de oameni în care poți avea încredere

Pe plan profesional lucrurile evoluează foarte frumos pentru tine. Trebuie, însă, să înveți să faci compromisuri în relația cu partenerii de afaceri și superiorii astfel încât să te poți ocupa de planurile și proiectele pe care vrei să le pui în cu ajutorul lor.

Horoscop Rac

Ai nevoie de liniște sufletească

Treci prin câteva momente destul de aglomerate în ceea ce privește viața profesională și îți este tot mai dificil să îți faci timp și pentru tine și lucrurile care îți bucură sufletul. Seară de seară, încearcă totuși să găsești câteva minute pentru a medita și a petrece puțin timp singură. Ai nevoie să îți pui gândurile în ordine.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.