RADIOAVENTURA 2022, cea mai mișto campanie de radio care se desfășoară în această perioadă de-a lungul și de-a latul României, se încheie vineri, 1 iulie, cu un ZUper party cu #MuzicaAia, la K Tribute, Podu Olt, Brașov, începând cu ora 20:00.

Hai la dans cu Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Vlad Drăgulin, Emma de la ZU și Tea Teodorescu, dar nu uita că ZUrlii au și invitați

speciali. Andia, Spike și DJ Popoviciu care vor avea grijă de starea ta de bine cu cele mai tari hituri.

Această petrecere este un prilej numai bun pentru ZUper echipa care a cutreierat România să mulțumească fiecărui membru din frumoasa comunitate ZU pentru toate experiențele trăite în RadioAventura, pentru fiecare mesaj, zâmbet și îmbrățișare, cu un party de neuitat, vinerea asta, la K-Tribute în Brașov.

Biletele sunt disponibile online pe bilete.radiozu.ro, www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea.

„Mulțumim pentru că faci parte din #RadioAventura! Te așteptăm la party, să facem și din acest apus un moment de pus pe repeat.", spune Mihai Morar.

Accesul tuturor participanților, indiferent de vârstă, este permis în locație doar pe bază de bilet. Având în vedere că evenimentul este organizat într-o locație în care se comercializează și consumă alcool, recomandarea organizatorului este de a evita pe cât posibil participarea copiilor sub 14 ani. Minorii vor avea acces în locație doar însoțiți de un adult care să fie responsabil de ei pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

După achiziționarea biletelor, este necesar să contactați locația (la numarul de telefon 0756.88.44.88) dacă va doriți rezervarea unei mese.

Let's party!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.