MĂDĂLIN IONESCU SHOW, ediție de senzație în această seară când, de la ora 21:00, în studioul Metropola TV ajunge Marius Balo, profesorul de 41 de ani care a ajuns din teolog în SUA, deținut în China. 8 ani a stat în penitenciarul chinezesc, iar atunci când a revenit în țară a purtat aceeași pereche de pantofi ca și la închisoare pentru că nu a avut de unde să cumpere alții noi.

SENZAȚIONALĂ poveste, ÎNCREDIBIL destin pe care Mădălin Ionescu îl va deschide astăzi, în emisiunea sa de la Metropola TV. Ediție eveniment!

Marius Balo a intrat în penitenciar la 33 de ani și a ieșit la 41. După 2.922 de zile în care singurul contact cu cei dragi a fost rar, la telefon. Spune că ce l-a ajutat să reziste după gratii a fost dragostea pentru cărți și credința în Dumnezeu. „Devii mai calculat, înveți să iei lucrurile așa cum sunt". Balo a absolvit Seminarul Teologic la Cluj-Napoca în 2001, apoi a urmat trei ani de master, tot în teologie, cu o bursă la Seminarul Ortodox Sfântul Vladimir din New York.
Românul a stat 8 ani într-o închisoare din China pentru o schemă de fraudare.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show".

Mădălin Ionescu Show se difuzează, la Metropola TV, de luni până joi, în direct, de la ora 21.00.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe reţelele:
RCS&RDS – 123
TELEKOM – 125
INES IPTV – 191
NextGen – 12
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO
Vodafone – 804


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.