MĂDĂLIN IONESCU SHOW, ediție de senzație în această seară când, de la ora 21:00, în studioul Metropola TV ajunge Marius Balo, profesorul de 41 de ani care a ajuns din teolog în SUA, deținut în China. 8 ani a stat în penitenciarul chinezesc, iar atunci când a revenit în țară a purtat aceeași pereche de pantofi ca și la închisoare pentru că nu a avut de unde să cumpere alții noi.

SENZAȚIONALĂ poveste, ÎNCREDIBIL destin pe care Mădălin Ionescu îl va deschide astăzi, în emisiunea sa de la Metropola TV. Ediție eveniment!

Marius Balo a intrat în penitenciar la 33 de ani și a ieșit la 41. După 2.922 de zile în care singurul contact cu cei dragi a fost rar, la telefon. Spune că ce l-a ajutat să reziste după gratii a fost dragostea pentru cărți și credința în Dumnezeu. „Devii mai calculat, înveți să iei lucrurile așa cum sunt". Balo a absolvit Seminarul Teologic la Cluj-Napoca în 2001, apoi a urmat trei ani de master, tot în teologie, cu o bursă la Seminarul Ortodox Sfântul Vladimir din New York.
Românul a stat 8 ani într-o închisoare din China pentru o schemă de fraudare.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show".

Retail jobs

Mădălin Ionescu Show se difuzează, la Metropola TV, de luni până joi, în direct, de la ora 21.00.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe reţelele:
RCS&RDS – 123
TELEKOM – 125
INES IPTV – 191
NextGen – 12
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO
Vodafone – 804


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.