Lidia Buble pare să fie ținta criticilor. Deși pentru „Asia Express” însă se filmează, internauții se năpustesc asupra „impulsurilor” date de echipa show-ului Antena 1 pe rețelele lor oficiale. O imagine surprinsă de fotograful emisiunii a adunat din nou dispreț din partea unor oameni pentru cântăreață; mai exact, pentru vestimentația aleasă, total nepotrivită pentru Turcia, susțin ei.

Lidia Buble a fost criticată pentru vestimentația purtată în Turcia, în cadrul concursului Asia Express

Așteptatul sezon 4 al reality show-ului „Asia Express” este în plină desfășurare și toată echipa emisiunii este în proces de filmare. Anul acesta, traseul concurenților trece prin Turcia, apoi ajunge în Georgia, pe urmă pe meleagurile Azerbaidjanului. Cum încă ne aflăm într-o situație delicată din punct de vedere sanitar, cu toții au fost nevoiți să poarte măști de protecție în majoritatea timpului petrecut în fața camerelor.

Nu faptul că nu le-am putut vedea fețele în întregime i-a deranjat pe unii internauți, ci vestimentația aleasă de câțiva participanți. Dacă în cazul lui Lorelei Bratu și Mihai Dan Zarug au existat unele replici acide în ceea ce privește ținutele purtate, acestea fiind în general mulate, Lidia Buble a atras atenția cu decolteul.

Un fan al emisiunii a notat în secțiunea de comentarii a unei imagini cu solista un gând dur legat de alegerea sa vestimentară. Acesta a marcat că musulmanii reprezintă mare parte din populația Turciei. Cunoscuți cu reguli stricte în privința veșmintelor, românul a tras concluzia că interpreta a luat o decizie eronată prezentându-se cu un decolteu adânc în cadrul unor probe.

„Lidia, cât se întâlnea cu Răzvan, umbla încheiată până la gât și până la nuntă nimic, dar acum, în Turcia, într-o țară musulmană, umblă așa, în costum de baie!”, a notat un individ pe contul de Instagram al show-ului de la Antena 1.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.